Bosch Rexroth

Bosch Rexroth är ett framstående globalt företag inom området för industriell automation och driv- och styrteknik. Företaget är känt för att erbjuda avancerade lösningar och system som möjliggör rörelsekontroll, kraftöverföring och automation inom olika branscher och tillämpningar.

Företaget har sitt ursprung i Tyskland och har en lång historia inom teknikutveckling. Bosch Rexroth erbjuder ett brett spektrum av produkter, inklusive hydrauliska och elektriska drivsystem, linjära rörelsekomponenter, styrsystem, pneumatik, industristyrning och mycket mer. Dessa produkter används för att kontrollera och effektivisera rörelse och kraftöverföring i allt från fabriksautomation till mobil utrustning och energisektorn.

Företaget har en betydande teknisk expertis och har varit involverat i att utveckla avancerade lösningar för att möta kraven från modern industri. Deras teknik bidrar till ökad produktivitet, energieffektivitet och pålitlighet för olika industriella applikationer.

Bosch Rexroth är en del av Bosch Group, en global teknik- och tjänstekoncern som är verksam inom olika områden inklusive fordonskomponenter, industriell teknik, konsumentvaror och mycket mer. Genom sin dedikation till teknisk innovation och kvalitet har Bosch Rexroth etablerat sig som en pålitlig partner för företag som strävar efter att optimera sina processer och system inom industriell automation och drivteknik.

RELATED ARTICLES

NSK
NSK
SNR
SNR
NTN
NTN
Durbal
Durbal
EWELLIX
EWELLIX
Nachi
Nachi
INA
INA
D&D PowerDrive
D&D PowerDrive