Nachi

Nachi är en japansk tillverkare som är känd för sina högkvalitativa industriella produkter och lösningar. Företaget grundades 1928 och har sedan dess etablerat sig som en betydande aktör inom olika sektorer, inklusive maskinverktyg, automation, fordonsindustri, elektronik, och energisektorn.

En av Nachis framstående produktlinjer är deras kullager och rullningslager. Företaget tillverkar högpresterande lagerlösningar för olika tillämpningar, inklusive maskinverktyg, industriella maskiner och fordonskomponenter. Deras lager är kända för sin precision, pålitlighet och hållbarhet.

Nachi är även känd för sina hydrauliska produkter, inklusive hydrauliska pumpar och motorer, som används inom olika industrier för att möjliggöra rörelsekontroll och kraftöverföring. Deras hydrauliska system och komponenter används i allt från fabriksautomatisering till tunga maskiner.

Företaget har också en närvaro inom robotik och automation, där de erbjuder robotarmar och automationslösningar för olika industriella applikationer. Dessa robotar används för att automatisera produktionsprocesser och förbättra effektiviteten.

Nachi har genom åren etablerat sig som en global aktör med försäljning och distribution i olika delar av världen. Företaget är känt för sin tekniska kompetens och innovativa lösningar, vilket gör dem till en pålitlig partner för företag som strävar efter att förbättra sina processer och produktivitet inom olika industrier.

RELATED ARTICLES

NSK
NSK
SNR
SNR
NTN
NTN
Durbal
Durbal
EWELLIX
EWELLIX
INA
INA
Bosch Rexroth
Bosch Rexroth
D&D PowerDrive
D&D PowerDrive