EWELLIX

Ewellix är ett företag som specialiserar sig på rörelsekontroll och linjär rörelseteknik. De erbjuder avancerade lösningar för att möjliggöra precision, rörelse och positionering inom olika industrier och tillämpningar. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som hjälper till att optimera mekaniska system och förbättra prestanda och effektivitet.

Ewellix, tidigare känd som SKF Motion Technologies, har experter inom områden som linjär rörelseteknik, elektrisk aktivering, mekatronik och automation. Deras produktportfölj inkluderar linjärstyrningar, kulskruvar, linjära ställdon, rullager och andra komponenter som används för att uppnå olika typer av rörelse och positionskontroll.

Företaget strävar efter att möta kundernas specifika behov genom att erbjuda skräddarsydda lösningar och konsultation. De arbetar med olika industrier, såsom industriell automatisering, fordonsindustrin, medicinteknik och mer.

Ewellix fokuserar på att integrera den senaste tekniken och innovationen i sina produkter och tjänster. De strävar efter att bidra till ökad produktivitet, minskade driftskostnader och förbättrad hållbarhet för sina kunder. Med sin tekniska expertis och engagemang för kvalitet och innovation har Ewellix etablerat sig som en betrodd partner inom rörelsekontroll och linjär rörelseteknik.

RELATED ARTICLES

NSK
NSK
SNR
SNR
NTN
NTN
Durbal
Durbal
Nachi
Nachi
INA
INA
Bosch Rexroth
Bosch Rexroth
D&D PowerDrive
D&D PowerDrive