NSK

NSK, eller Nippon Seiko Kabushiki Kaisha, är en japansk tillverkare som är världsledande inom kullager, rullningslager och andra rörelsekontrollprodukter. Företaget grundades 1916 och har sedan dess varit en pionjär inom utveckling och tillverkning av högkvalitativa lagerlösningar.

NSK är känt för att erbjuda ett brett utbud av lagerprodukter som inkluderar kullager, rullningslager, glidlager och andra specialiserade lösningar. Dessa produkter används för att möjliggöra rörelse, rotation och positionering inom en mängd olika branscher, inklusive fordonsindustrin, industriell produktion, elektronik, medicinteknik och mycket mer.

En av de mest framträdande egenskaperna hos NSK är deras tekniska innovation och forskning. Företaget har varit involverat i att utveckla avancerad lagerdesign, material och smörjteknik för att uppnå optimal prestanda, lång livslängd och pålitlighet i sina produkter. Deras produkter är kända för att fungera i krävande miljöer och under höga belastningar.

NSK har en global närvaro med försäljning och distribution i olika delar av världen. Företaget har byggt upp ett starkt rykte för kvalitet och tillförlitlighet och har etablerat sig som en pålitlig partner för industrier som strävar efter att optimera sina rörelsekontrollsystem och förbättra effektiviteten i sina processer.

RELATED ARTICLES

SNR
SNR
NTN
NTN
Durbal
Durbal
EWELLIX
EWELLIX
Nachi
Nachi
INA
INA
Bosch Rexroth
Bosch Rexroth
D&D PowerDrive
D&D PowerDrive