SNR

SNR (Société Nouvelle de Roulements) är ett företag som är specialiserat på tillverkning av kullager, rullningslager och andra rörelsekontrollprodukter. Företaget har sitt ursprung i Frankrike och har sedan dess etablerat sig som en betydande aktör inom lagerindustrin.

SNR erbjuder en bred produktportfölj som inkluderar kullager, rullningslager, kullbussningar och andra komponenter för olika applikationer och industrier. Deras produkter används för att möjliggöra rotation, rörelse och positionering i olika maskiner och system inom industrier som fordonsindustrin, industriell produktion, elektronik, jordbruk och mer.

Företaget är känt för sin tekniska kompetens och sitt engagemang för kvalitet och innovation. SNR har arbetat med att utveckla avancerade lagerdesigner och material för att uppnå optimal prestanda och hållbarhet i sina produkter. Deras produkter är utformade för att fungera under olika belastningsförhållanden och för att möta kraven från olika miljöer.

SNR har en global närvaro med försäljning och distribution i olika delar av världen. Företaget har etablerat sig som en pålitlig partner för industrier som strävar efter att optimera sina rörelsekontrollsystem och förbättra effektiviteten i sina processer. Genom sin erfarenhet och tekniska expertis fortsätter SNR att leverera högkvalitativa lösningar för olika lagerbehov.

RELATED ARTICLES

NSK
NSK
NTN
NTN
Durbal
Durbal
EWELLIX
EWELLIX
Nachi
Nachi
INA
INA
Bosch Rexroth
Bosch Rexroth
D&D PowerDrive
D&D PowerDrive