NTN

NTN är ett framstående japanskt företag som specialiserar sig på tillverkning av kullager, rullningslager och andra rörelsekontrollprodukter. Företaget grundades 1918 och har sedan dess etablerat sig som en av de ledande aktörerna inom lagerindustrin.

NTN erbjuder ett brett utbud av lösningar för olika industrier och tillämpningar. Deras produktportfölj inkluderar kullager, rullningslager, linjära rörelsekomponenter, bollskruvar, drivlinjekomponenter och mycket mer. Dessa produkter används för att möjliggöra rörelse, rotation och styrning i olika maskiner och system inom industrier som fordonsindustrin, industriell produktion, elektronik och energisektorn.

Företaget är känt för sin tekniska kompetens och innovativa lösningar. NTN har arbetat med att utveckla avancerade lagerdesigner och material för att uppnå hög prestanda, lång livslängd och pålitlighet i sina produkter. Deras produkter används ofta i krävande miljöer och under hög belastning.

NTN har en global närvaro med försäljning och distribution i olika delar av världen. Företaget har byggt upp ett starkt rykte för kvalitet och tillförlitlighet och fungerar som en viktig partner för många industrier som strävar efter att optimera sina rörelsekontrollsystem och förbättra effektiviteten i sina processer.

RELATED ARTICLES

NSK
NSK
SNR
SNR
Durbal
Durbal
EWELLIX
EWELLIX
Nachi
Nachi
INA
INA
Bosch Rexroth
Bosch Rexroth
D&D PowerDrive
D&D PowerDrive